Over ons

In 2006 is Wessels Trainingen opgericht door Maarten Wessels. Met zijn jarenlange ervaring binnen zowel de horeca als in de trainingswereld verstaat Maarten Wessels zijn vak. Ook de trainers van Wessels Trainingen verstaan hun vak. Niet alleen op het gebied van inhoudelijke kennis maar ook op didactisch vlak staan we sterk. Kennis van de wereld van gastvrijheid dat is ons vak!

Wilt u meer informatie over Wessels Trainingen? Wij geven u graag een antwoord op uw vragen. U kunt uw vragen stellen via ons contactformulier maar natuurlijk zijn wij ook per mail of telefonisch bereikbaar.

Over Maarten Wessels

Maarten Wessels is in 1998 afgestudeerd aan de Hotel Management School Leeuwarden. Na deze opleiding heeft Maarten jaren gewerkt in zowel de uitzendbranche als in de trainingswereld. Vervolgens heeft hij 3 jaar les gegeven bij het ROC Midden – Nederland, afdeling Horeca. Gedurende deze 3 jaar heeft Maarten een tweede graads docent opleiding behaald en later heeft hij daar nog een pre-master Arbeids- & Organisatiepsychologie aan toegevoegd.

Zijn trainingen, hands-on, gelardeerd met praktische voorbeelden, foto’s en verhalen van alledag brengen energie. De deelnemers worden met regelmaat op het verkeerde been gezet, aangezet tot nadenken en met opdrachten uitgedaagd.

Maarten is een man van de praktijk. Zelf veel horeca ervaring, een scherp beeld over Gastvrijheid in de breedste zin van het woord en altijd bezig met de gastervaring. Wat dat vraagt? Constant met open ogen de wereld in, positief kritisch zijn op de eigen performance en de veranderende vraag van zowel de opdrachtgever als wel van de consument.

Maarten heeft een sterk empathisch vermogen en schakelt snel met en tussen alle lagen binnen een organisatie.

Vinden begint hier

Winkelwagen